středa 8. října 2014

Uvítací projev nového generálního ředitele naší organizace - Ing. Martina Kovaříka

Rádi bychom Vám přinersli část úvodního projevu našeho nového ředitele, když přijal tuto funkci:
-----------------------------------------------------------------------
Vážení přátelé,

velice Vás všechny zdravím, nebo-li jak se v Brně říká "Zdar jak sviňa", což je tím že jsem pracoval  v brněnské pobočce jako náměstek tamního ředitele. Tož jsu rád že jsem přišel z Brna do Práglu, bo jsem valil do fachlu šalinó a včil jsem dostal káru. Tož jsem si Vás sem pozval po oficiálním projevu pro celú stanicu, kde jsem mluvil po pražsku, ale vy pracujete na projektu +Robinhelp společnosti +PCA Praha .což Vám nende urobit, včil Vám jako nový ředitel organizace +BATRADIS budu moci poradit a postarat se o to, abyste s tím mohli hébnót. Tak si zatím na mňa déte co rádi pijete.

Můj předchůdce Ing. Karel Novotný Csc. byl a je špicové borec, ale chtěl Vás kvůli temu Robinhelpu vyhodit z Batradisa, bo se Vám to nedařilo a stálo to moc peněz. Toš vidíte jací jsó Prařáci svině zasraté, že by Vás vyhodili z fachlu, tož se teho nebojte a abyste věděli že Vám hodlám pomáhat, předávám slovo svému ostravskému kolegovi, který pro nás pro všechny vede výrobu počítačových skříní.
--------------------------------
Dobry den, zdravim sve pražske a kosmicke přatele,

Jmenuji se Josef Krótil a jsem ředitelem ostravske pobočky organizace +BATRADIS, ktera je vybudovana z velke časti v byvalych ostravskych dolech. V minulosti jsme těžili hodně uhli a železne rudy, kterou jsme vozili do Vitkovic na zpracovani a teď jsou ty štoly vytěžene a my nevime, co s tim urobime.  Tož jsme z toho postavili naši ostravskou pobočku a robime tam pro vas počitačove skřině.

Vime o tom že v ramci projekta +Robinhelp chcete babam, ktere maji zajem pro vas robit jako ošewtřovatelky v +PCA Praha davat počitače a maximalně ušetřit penize. Diky našim skřinim budou ty počuitače reprezentovat naši orgasnizaci. Vaš novy ředitel vam zapomněl řict že u nas se robi ty skřině, potom se vozi do Brna, kde se tam dava elektronika.  Vlastni počitače si pak postavite sami.

Zatim ty skřině robime pro vaši organizaci, ale když se podivam co tu mam o tom napisane, je potřeba se postarat aby vaš kamarad +Robin Hronek mněl na ty baby vic štěsti, i když třeba ne na intimni soužiti, tak aspoň na to, aby mu urobily koně, bo ta vaše organizace musi začit fungovat.

Tož bych měl takovy napad, že bycom to vyzkoušeli u nas v Ostravě, nebo v Brně a když se to povede, tak vam poradime, jak jsme to urobili. Tim vam děkuji za pozornost a těšim se na shledanou.
-----------------------------------------------

Jako ukázka by to stačilo. Abyste si o nás neuděšlali špatný dojem, náš nový ředitel pozval na posezení v restauraci tým Robinhelp a udělal pro ně neformální projev, ve snaze působit přátelsky, což se vyznačovalo tím, že hovořil částečně v brněšnském nářečí.

Žádné komentáře:

Okomentovat