čtvrtek 16. října 2014

Moravský pokus o Robinhelp

Brněnská pobočka maší organizace se pokusila o +Robinhelp. Bylo to součásdtí uvítacího projevu našeho nového ředitele, který uspořádal ještě jerdnu přednášku pro tým projektu Robinhelp. Součástí tohoto uvítacího projevu bylo vystoupení jeho ostravského kolegy, který měšl takový nápad, že to také zkusí a pokud to vyjde, poví nám řečeno do slova "povime vam, jak jsme to urobili".

Pokus byl proveden v Brně, kde má bratr Ing.M. Kovaříka, což je náš nový ředitel syna. Petr Kovařík mladší, 39 let, 172 c,/77 Kg je čerstvým absolventem katedry informatiky brněšnského vysokého technického učení, takže po promoci bude mít také titul Inženýr. Z hlediska mentálního zdraví je na tom podobně jako +Robin Hronek ve smyslu velmi dobrého školního prtospěchu, smyslu pro umění vědu a techniku za cenu toho, že špatně komunikuje s lidmi a není schopen navázat vážnou známost se ženou. Tak mu s tím naše organizace zkouší pomoci.

Na rozdíl od celoplošného projektu +Robinhelp společnosti +PCA Praha se v Brně nebude dále pokračovat ve hledání dalších podobných mužů, kterým by se takto hlerdasly družky, a už vůbec se tam nebude zakláídat mnějaká organizace, která by se starala o zdravotně postižené i tímto způsobem, ale najde se ženská Petrovi Kovaříkovi mladšímu a tím to budšč končit. Takovou organizaci si necháme až se to povede v Praze, kdy se pak založí společnost PCA Brno, nebo Se pražská PCA Praha opět přejmernuje na PCA Czech republic, nebo se vrátí pod značku Allied Social Services.

Petr se sice také chce nechat od žen nosit na zádech a dává si jejich osobní údaje do počítačové databáze, kterou si sám spravuje. Rozdíl mezi ním a Robinem Hronkem je, že Robin Hronek má 2 záznamy a Petr má 4. Z nich nejspíš vážná známost, nebo sex ze soucitu asi nebude, ale o jedné jeho kamarádce víme, tak by to mohlo vyjít.

Jednalo by se o jeho sousedku, která prascuje jako prodavačka v obchodě, kam chodí Petr nakupovat, a protože máme v Králověš poli nějaké naše pracovníky, kteří bysdlí také na sídlišti, kde je ten obchod a kde bydlí Petr, víme že se mu líbí, tak uvidíme jestli mu tito kolegové pomohou, kór když dostanou zato větší prémie.

Zatím potbali Petra a tuto ženu na večeři do nedaleké restaurace, o čemž po brněnsku říkají že urobili glgačku. Tatom část pokusu k nějakým těm důvěrnostem téměř vbedla, aůe zatám si Jana vzala Petra na klín a po chvíli líbání odešla na toaletu protože jí velké množstvé alkoholu neudělalo dobře. Naštěšstí se to stalo v sobotuá, takže ani nevadilo, že nešla druhý den do práce. Zopakujeme to ještě jednou, čímž chceme poradit hospodským kamarádům Robina Hronka, jak postupovat úři opití nějaké ženy. Dělat by to měl někdo, kdo ví jak to udělat, aby nebyl v nealkoholickém nápoji chuťově a čichově poznat alkohol. Naši brněšnští kolegové doporučují použít k tomuto účelu vodku. Je však ale potřeba, aby to byla kvalitní vodka, protože nesmí být cítit. Bohužel se to tím pádem prodraží, ale v případě našeho pokusu se o to postará účtárna naší brněnské pobočky po dohodě s vedením dané restaurace.

Ke kýženým důvěrnostem jako je sex, kde nám zatím postačí sex orální prý dopšlo. Víáme to od sousedů, kteří si stěžovali že dlouho nejede výtah. Trvalé to ale asi nebude. Pracuje se na tom tak, že se zařizují různé akce, kder se Petr a ta Jana zvou a je postaráno o to, aby jí Pertr radis se vším, s čím, Jana neumí zacházet. Tím spolu tráví hodně času. V okamžiku publikování této zprávy je situace taková, že té prodavačce Janě staví naši brněnští kolegové počítač. Zítra  se to má předávat, tak uvidíme jak dlouho se bude cítit zavázaná naší organizaci, díky žemuž nám ten pokus vyjde.

Situaci budeme sledovat a možná to půjde i v České republice a okruh neúspěchu projektů jako je +Robinhelp se omezí jen na Prahu. Petr Kovařík mladší má také v oblibě ženy vyšší než je on sám, takže  se mu ta prodavačka Jana lábá proto, že je to kobyla měřící asi 180 cm, ke které jsme mu na nějaký čas dopomohli..

Jak jsme zde uvedli, na rozdíl od Prahy z toho v Brně neděláme pravidlo, ale jde jenom o pokus jestzli to půjde. Vypadá to zatím dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat